top of page
Ara

M3 MOBILE OX10 WINDWOS EL TERMİNALİ KOBİKOD STOKLARINDA!

M3 MOBILE Markasının Türkiye’deki en büyük satış merkezi ve servis merkezi olarak yıllardır hizmet vermekteyiz. Bu aralar sıkça duyduğumuz ‘’ Windows cihaz bulamıyoruz ‘’ karmaşasına son vermek adına İstanbul ve Ankara ofislerimizden stoklu M3 Mobile OX10 El Terminali sattığımızı bilmenizi isteriz.



Peki neden Windows el terminali bulunamıyor?


Windows sektörümüzden uzun yıllar önce çekileceğini açıkladı. Şu anda yeni çıkan birçok marka/ model cihazlar Android ancak KobiKod olarak M3 markasının Windows CE ve Windows Mobile cihazlarının satışını aktif olarak yapmaktayız.


M3 OX10 El Terminali Sıkça Sorulan Sorular


1-M3 El Terminallerini nereden alabiliriz?


KobiKod Teknoloji’den M3 markasına ait tüm cihazları, özel fiyatla alabilirsiniz. Servis merkezi de olduğumuzu unutmayın.


2-M3 OX10 El Terminali kaç çeşide ayrılıyor?


Windows M3 cihazlar 2 ‘ye ayrılıyor. CE versiyon ya da Mobile versiyon. Bir de bu cihazların WI-FI ve Simkartlısı var. Ayrıca 1D versiyonları ayrı satılmakta 😊 Kafanız karışmış olabilir. Bizi ararsanız detay bahsederiz, ihtiyacınıza özel versiyonu öneririz.


3-M3 OX10 El Terminali şarj aksamı ayrı mı satılıyor?


Hayır kutunun içinden şarj aksamı, birçok modelden de cradle dahil çıkıyor.


4- 2D ( KAREKOD) ve 1D ( Standart Barkod) okuyor mu?


2D olan versiyon her ikisini de okur, 1D Lazer okuyucu sadece standart, klasik barkodları okur. (yatay tip)


5- Cihazların desteğini, uzaktan desteğini ve eğitimini nereden alabiliriz?


KobiKod olarak M3 marka cihazların tamamının eğitimini, desteğini veriyoruz. Aşağıdaki tanıtım videosu da işinize yarayacaktır. 08502076030 7 gün 24 saat destek ekibimizi arayabilirsiniz. Fiyat için bilgi@kobikod.com.tr mail atabilirsiniz.




23 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page