top of page
Ara

Dayanıklı, Ucuz ve Kaliteli Honeywell EDA10A KobiKod Güvencesiyle Satışta !

Honeywell EDA10A Barkod Okuyuculu Tablet KobiKod Teknoloji’de satışa başladı. Eğer dayanıklı cihaz kullanıyorsanız eminiz ki belli başlı kıstaslarınız vardır. Bunların en önemlisi dayanıklı olması, mümkünse hafif olması ve uzun ömürlü olması. İşte Honeywell EDA10A tam da bu noktada sizin için ideal bir dayanıklı tablet olabilir. Honeywell EDA10A Tablet ANDROID 12 olarak geliyor. Android 15’e kadar güncelleme alabiliyor.


Birçok el terminali kullanan müşterimiz ekran boyutundan ötürü tablet almak isteyebiliyor. Türkiye ‘de birçok marka/ model tablet var lakin belli başlı markalar kurumsal firmalar tarafından tercih ediliyor. Bunun en büyük sebebi destek, garanti ve servis paketleri. Bu cihazlar için ultra dayanıklı, sağlam ve endüstriyel gibi tanımlamalar kullanılsa da zaman zaman ters düşmelerde sorun yaşanabiliyor. Honeywell dünyada ses getiren firmaların başını çekiyor. Ülkemizde de büyük bir ekibe sahip. Ayrıca bayi kanalı Türkiye’nin dört bir yanına hizmet veriyor. Bu noktada rakiplerinden ayrışıp kurumsal firmalarda yer edinebiliyor.

Honeywell EDA10A Barkod Okuyuculu el terminali(Android) daha önceki tablet sınıfındaki EDA70, EDA71 serisine göre çok daha dayanıklı. Çin menşeili cihazlarla eskiden fiyat anlamında bir uçurum varken şimdi adetli alımlarda Honeywell daha uyguna gelebiliyor. Uzun yıllar süren Çin telefon ve tablet pazarı Türkiye’de sorunlu deneyimler yaşattı. Çin’de teknoloji ve üretim alanındaki çalışmalar gelişse de ucuz ve uygun fiyatlı tablet talebine karşılık ‘’ 2-3 yıl dayanamayan, okuyucuları bozuk ve dayanıksız’’ cihazlar piyasaya satışa sunulmuştu. Bugün Türkiye’de birkaç özel marka artık uygun fiyatlı ve kurumsallığını bozmamış bu tabletleri Türkiye pazarı için hazır hale getirdi. Hiç kuşkusuz ki Honeywell EDA10A Barkod Okuyuculu Endüstriyel tablet(Android) bunların başını çekiyor. Daha yüklü stok gelmeden ön siparişler için görüşmelere başlayan KobiKod satış ekibimiz bu ince ve zariflikte daha dayanıklı bir cihaz olmadığından bahsediyorlar.

Honeywell EDA10A Barkod Okuyuculu tablet 2.2 Ghz işlemciye sahip. Eski cihazlarına göre çok çok daha hızlı. 10 inç ve 8.000 mAh pili olması 1 tam gün aralıksız çalışmasını sağlıyor. Rakip cihazların barkod okuyucuları birçok modelinde ayrı satılır. Bu konu artık iş ortaklarımız tarafında sorun hale gelmişti. EDA10A Tabletin okuyucusu üzerinde. EDA10A Endüstriyel Tabletimizin bir diğer özelliği RAM / ROM da seçenekli olması. 4 GB RAM 64 GB ROM ve 8 GB RAM 128GB ROM özelliğine sahip 2 özel versiyonu bulunmakta. Ayrıca WI-FI ve 5G versiyonlu iki ayrı seçeneği daha var. Bunun sebebi kapalı, Access Point olan ortamlar için WI-FI bir cihaz almanız işinizi görür, daha bütçelidir. Ancak sahada aktif kullanacaksanız 5G özellikli, simkartlı EDA10A işinizi görür.





HONEYWELL EDA10A TABLET SIKÇA SORULAN SORULAR


1- Honeywell EDA10A Android mi? Windows mu?


EDA10A ANDORID 12 olarak geliyor. Android 15’e kadar güncelleme alabilecek.


2- Honeywell EDA10A nerede satılıyor, nerede satışta?


EDA10 / EDA10A KobiKod Teknoloji ‘de satışta. Özel fiyat için 08502076030 dan bilgi alabilirsiniz. bilgi@kobikod.com.tr ‘ye mail atabilirsiniz


3- Cihaz kullanım alanları hakkında bilgi verebilir misiniz?


Honeywell EDA10A WI-FI versiyonları kapalı alanlarda mağaza, depo, üretim tesisleri, Access Point olan her alanda rahatlıkla kullanılabilir. 10 inç’tir.


4- Honeywell EDA10A özelliklerini kısaca yazabilir misiniz?


4/64 ram-rom ya da 8/128 ram-rom seçenekleri vardır. 2.2 ghz. İşlemciye sahiptir. 8.000 mah bataryaya sahiptir. Android 12 kutusuyla gelmektedir. Ana kamerası 16 MP, ön kamerası 8 MP dir.


5- Dayanıklı bir tablete ihtiyacımız var, dayanıklı tablet ne önerirsiniz?


Honeywell EDA10A öneririz. Farklı marka modellerde satışımızda var ancak en yeni teknoloji ve uygun fiyat bu modele özel.


6- Cihazla alakalı desteği nereden alabilirim?


Honeywell cihazlarla alakalı tüm desteği KobiKod teknik servisten ücretsiz olarak alabilirsiniz.


7- Honeywell cihazları Türkiye’de en çok satan ve destek veren firma kimdir?


KobiKod Teknoloji olarak İstanbul ve Ankara ofislerimizden her yıl Honeywell satışlarımız hem son kullanıcılara hem de bilgisayar firmalarına yapılmaktadır.


8- Honeywell EDA10A tablet için destek almak istiyoruz, nereden alabiliriz?


KobiKod Teknoloji Honeywell ‘in servis merkezidir. 7 Gün 24 saat uzaktan desteğimiz ayrıca vardır. 08502076030.


9- KobiKod ‘u yerinde ziyaret edip cihazımızı alabilir miyiz?


Her zaman çay / kahve içmeye bekleriz. Gelin cihazınızı burada test edin.


10- Dayanıklı tablet mi? Dayanıklı el terminali mi önerirsiniz?


Bu yaptığınız işe göre, kullanıcıya göre değişir. Bizi arayın ne iş yaptığınızı dinleyelim. Size öneride bulunalım. EDA10A yı belki denemek istersiniz.





17 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page